• safety at work

Waarom YOUR Safety Partner?

Waarom kiezen voor YOUR Safety Partner? Simpel!
Als je kiest voor YOUR Safety Partner kies je voor een brede, unieke kijk op veiligheidsvraagstukken binnen jouw bedrijf. Dat betekent veiligheid in de breedste zin van het woord. Om dat te verduidelijken, spreken wij graag over drie invalshoeken: techniek, organisatie en mens.

Unieke kijk op vraagstukken
Dat de samenhang daartussen groot is, ontdekten wij tijdens onze studie. Want ja, toeval bestaat. We schreven ons, los van elkaar, in voor de opleiding HVK16 bij Apply Opleidingen. Zoals dat gaat tijdens studies, sluit je je aan bij de medestudenten waarmee je een klik hebt, én die iets voor je kunnen betekenen. Dat konden we voor elkaar. Door onze verschillende carrièrepaden keken we ieder op een unieke manier naar veiligheidsvraagstukken. En leerden we dat dit meerwaarde heeft.

Minder kwetsbaar, meer kennis
Eenmaal het diploma op zak bleven onze contacten. Ook bleef het idee hangen dat de meerwaarde die we elkaar boden, óók interessant zou zijn voor opdrachtgevers. Zo ontstond in 2021 YOUR Safety Partner. Onder deze naam werken wij als Hogere Veiligheidskundigen samen. Interessant? Zeker! Want niet alleen zijn we hierdoor minder kwetsbaar dan de ‘éénpitters’ in deze branche, we kunnen ook veel méér. Zo werken we altijd volgens het vier-ogen principe. Voor opdrachtgevers betekent dit dat elke oplossing, elk advies en ieder rapport kritisch bekeken en belicht wordt door minimaal twee gediplomeerde Hogere Veiligheidskundigen. Zo houden we ook elkaar scherp.

We weten wat nodig is
We houden niet van half werk en werken het liefst met opdrachtgevers die iets met veiligheid wíllen in plaats van móeten. We zijn namelijk enthousiast over ons werk en nemen anderen daar graag in mee. We zijn integer en zeggen alleen ja op een opdracht als we ervan overtuigd zijn dat we meerwaarde kunnen bieden. Zijn we dat, dan vertellen we precies wat je van ons kunt verwachten. Jouw wensen vinden we belangrijk. We kijken, luisteren, denken mee en stellen vragen. Door onze unieke kijk op veiligheid, weten we beter wat nodig is.
We zijn YOUR Safety Partner!
  CORRESPONDENTIE
Meester F.J. Haarmanweg 23
4538 AN Terneuzen
CONTACT
T +31 (0)850 470 593
info@yoursp.nl
MEER
KvK 82960232
Privacyverklaring
SOCIAL MEDIA
Gerealiseerd met Webcompact van Laveto.